Punta Cana, República Dominicana / Restauración

Sumptuori

Project details

Description

Sumptuori was styled after the dining rooms of Japanese houses, which were called washitsu or Japanese-style rooms. They are traditional rooms with tatami flooring, shōji and tokonoma. They usually have fusuma doors, which slide instead of opening inwards or outwards like hinged doors, creating small rooms for groups to enjoy traditional Japanese dishes together.

Large murals with brightly coloured geishas provide a vivid contrast to the range of natural materials and flat colours.

The Zimbabwe black granite worktops and gold decorative elements add just the right touch of sobriety to round off the conceptual style.

There are two rooms to hold large groups, which boast the same characteristics as the smaller private rooms.

In terms of lighting, large lamps were created using the cooker hoods and covering them with backlit alabaster stone, conveying magnificence and warmth.

Natural linen fabrics hanging from the ceiling and arrangements using water and plants complete the project.

  • Sumptuori

    Sumptuori

  • Sumptuori

    Sumptuori

  • Sumptuori

    Sumptuori